Tietosuojaseloste

Johdanto

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, miten KAMU -lääkehaku mobiilisovellus sekä kamu.suek.fi sivusto, jonka kehittäjä Positive Productions Oy ja julkaisija Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry (jäljempänä "me", "meidän"), käsittelee käyttäjien (jäljempänä "sinä" tai "käyttäjä") tietoja. Me kunnioitamme yksityisyyttäsi ja sitoudumme suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi sovelluksen käytön aikana.

Mitä tietoja kerätään

KAMU -lääkehaku on suunniteltu siten, että se ei kerää tai tallenna käyttäjien henkilötietoja. Sovellus voi käsitellä seuraavia tietoja:

Tietojen käyttötarkoitus

Kerättävät tiedot mahdollistavat KAMU -lääkehaku:n käyttämisen suunnitellulla tavalla, mukaan lukien lääkevalmisteiden hakutulosten näyttämisen ja käyttäjän muistiin tallentamien lääkkeiden hallinnan. Hakusanoja tilastoidaan SUEKin vuosiraportointiin sekä tiedotuksen kehittämiseen. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Tietojen säilytys ja suojaus

Käyttäjän tallentamat tiedot säilytetään ainoastaan laitteen paikallisessa muistissa. Emme siirrä, tallenna tai käsittele tietoja palvelimilla tai muissa ulkoisissa järjestelmissä. Pyrimme käyttämään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia estääksemme luvattoman pääsyn tietoihisi.

Oikeutesi

Koska emme kerää tai tallenna henkilötietojasi, sovelluksen käyttöön liittyvät tiedot ovat ainoastaan sinun hallinnassasi. Voit milloin tahansa poistaa tallentamasi tiedot sovelluksesta.

Tietosuojaselosteen muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Merkittävistä muutoksista ilmoitetaan sovelluksen kautta tai muilla sopivilla keinoilla.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai KAMU -lääkehaku:n tietojenkäsittelystä, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: info@suek.fi.

Tämä tietosuojaseloste on voimassa alkaen 1.4.2024.